Flatscreen

KUSH JEMI NE ?

Rrjeti A1 TV International International me qendër në Spanjë, si dhe ndërmarrja jonë qendrore në Bosnje dhe Hercegovinë Televizioni Dobra televizija d.o.o. Sarajevo, AVVA Andorra, Good Serbia d.o.o. Beogradi, si dhe Good Maqedonia Ltd.el Shkupi dhe Fondacioni i Mirë i BiH, kanë bërë përpjekje të mëdha për të fituar tregun e mediave globalisht dhe janë bërë pjesë e jetës së përditshme të qytetarëve tanë në rajon, si dhe në të gjithë diasporën.

Rrjeti ynë RTV përbëhet nga më shumë se 500 kanale televizive dhe mbi 80 stacione radio. Përveç transmetuesve tanë, për shumicën e të tjerëve, ne ofrojmë shfaqje, shpërndarje përmes kabllove, OTT, ueb dhe platformave të tjera, mbi baza komerciale ose jo-komerciale.

1. A1 TV NETWORK INTERNATIONAL SL - Kompania e regjistruar në Spanjë, Las Palmas, me licenca të vlefshme të BE-së për të transmetuar programe televizive në Spanjë, BE dhe globalisht, përmes satelitit, tokësor, tokësor-dixhital (TDT), IPTV, kabllo, IPTV dhe Rrjetet në internet. Firma operon NOC - Center Operation Center, me studio dhe hapësirë ​​për zyre në Maspalomas (South Gran Canaria Island).

2. Televizion Dobra TV d.o.o. Sarajevo - Një kompani motër e përfshirë në BiH, Sarajevë, me licenca të vlefshme për dixhitale tokësore (TDT), IPTV, kabllo, IPTV dhe Webcasting. Aktiviteti i kompanisë është të ofrojë shërbime telekomunikuese, si dhe transmetim të programeve RTV, dhe shpërndarje të përmbajtjes audio-vizuale për partnerët tanë, si dhe ofrimin e shërbimeve për përdoruesit e fundit përmes platformës ekzistuese në ngritjen e "Dobra TV", për të cilin kemi kërkesa të reja dhe në numër më të madh.

3. Fondacioni i Mirë - nga i cili ne jemi themeluesi, anëtarët e të cilit janë transmetues nga rajoni, individë dhe organizata, dhe që është një pikë takimi për të rinjtë nga rajoni i etur për njohuri dhe bashkëpunim në fushën e telekomunikacionit, përmes projekteve të ndryshme arsimore, kulturore, argëtuese dhe të tjera.

Projektet:

- Puna për përmirësimin e personelit

- Edukimi i fëmijëve nën 18 vjeç

- Edukimi i RVI dhe ersonat me aftësi të kufizuara

- Organizimi i ngjarjeve kulturore,koncerte, festivale

- Investimi në zhvillimin e informacionit, teknologjis

- Ndihmë për shtetin dhe të tjerët organet, organizatat

- Bashkëpunime me fondacionet përkatëse shoqatat dhe individët ...

Qëllimet kryesore të Fondacionit janë:

- promovimin dhe zhvillimin e vetëdijes për të kaluarën e pasur kulturore, historike, shpirtërore dhe muzikore të popullit të Ballkanit;

avokimi për ndërtimin e urave të bashkëpunimit përmes ruajtjes së trashëgimisë kulturore të të gjithë popujve dhe qytetarëve të rajonit me pjesëmarrjen aktive të të gjitha grupeve shoqërore dhe individëve;

Forcimi i skenës kulturore, muzikore dhe vlerave historike dhe tradicionale të Ballkanit;

Ndërlidhja me organizata të njohura evropiane dhe ndërkombëtare në fushat e mediave, kulturës, sportit, etj... Rrjetet e autorizuara
OTT / CABLE / IPTV / SATELLITE 

DETEL SLOVENIJA / BIH


UNITED MEDIA (NET TV PLUS, TOTAL TV, TELEMACH, SBB)


TELECOM SRBIJE / MTEL


LOGOSOFT SARAJEVO


FASTV NEW YORK


REST TV


GOOD TV AFRICA


GLOBAL TV USA


PUNCH TV USA


MEDIASKY CABLE BIH


ZIPZAP CABLE BIH


SHQIPIPTV/OTT SHQIPERIA


MEDIATECH AUSTRIA


DIOS TV OTT BRASIL


SEEVEN OTT SPAIN


TXTV CABLE BIH


WLINK CABLE BIH


TV BEZ GRANICA GERMANY


SIZ KABLOBSKIH OPERATERA SJEVERNE MAKEDONIJE (SVIH 30 ČLANICA)


BEST OTT S. MAKEDONIJA


KADRINET CABLE KOSOVO


KTV EGE CABLE BIH


NEON CABLE BIH


MAX TV BRČKO CABLE


LUXURY TV AUSTRIA


KO TV RECANE KOSOVO


CABLECALLI CABLE SHQIPERIA


BITKA NA NERETVI OTT


WIRAC NET CABLE BIH


SMEDEREVO CABLE NET SRBIJA


TELRAD CABLE BIJELJINA BIH


SPIDERNET CABLE SKOPJE


SCREMBL OTT S. MAKEDONIJA


SIGNAL-NET DOOEL SKOPJE S. MAKEDONIJA


TDT OTT CANARIAS CANALINK (ZEMALJSKA MREŽA)


PROXY CABLE CRNA GORA


OTVORENA TV


MULTIMEDIA NET S. MAKEDONIJA


MAK TV CABLE S. MAKEDONIJA


KABEL L NET S. MAKEDONIJA


GSS MEDIA NETWORK AUSTRIA


GO4YU OTT SRBIJA


EMONET CABLE KOSOVO


DREAMSAT PLATFORMA SATELIT CRNA GORA


STURM CABLE BERLIN


BOEM TV TURKIYE


AVAX NET CABLE


AVVA CABLE CATALONIA, SPAIN