7895.jpg.opt685x503o0,0s685x503.png

✓ Nuk ka fatura më të shtrenjta për kabllo
✓ Punon kudo që je nëpërmjet internetit
✓ IPTV Server ynë është gjithnjë lart
✓ Ju merrni mbi 700 tv kanale 
✓ Ju merrni çmimin më të mirë në treg
✓ Merrni shërbimin më të mirë të klientit 24/7/365 
✓ Njëkohësisht deri në 5 pajisje

Të gjitha këto në IPTV Shqip

Aktivizim i shpejt

Qasja në krejt botën

Mbi 700 tv kanale

Kanale të kualitetit FHD, HD dhe SD

TV Guida EPG

Pa linqe të thyera

Filma, seriale, sport, për fëmij, dokumentar 

24/7 Kujdesi ndaj klientit

Të gjith smart pajisjet

Pa tatime të fshehura

E Mire Tv

456.png
20201206_202418.png
img-01.png
 

PAJISJE ANDROID

Kanalet tona mund t'i shikoni gjithashtu edhe në telefonat dhe tabletat Android dhe kudo! Platforma jone supporton të gjitha pajisjet Android.

SMART TV

Në platformën tonë ju mund të shikoni kanalet tona në të gjitha llojet e televizorave Smart, si p.sh: Android Smart TV, Samsung, LG, Grunding, Philips etj.

SMART TV BOX

Nëse televizori juaj nuk është Smart, atëherë përmes Smart Box-it ju mund të shikoni platformën tonë dhe kudo, si p.sh: Android Box, MAG Device, Amiko etj.

IOS PAJISJE

Platforma jonë supporton gjithashtu të gjitha pajisjet iOS si p.sh: iPhone, iPad dhe të gjitha llojet e tjera! Shikoni kudo dhe shpejt me E MIRË TV !

MBËSHTETJA

FONDACIJA "DOBRA TELEVIZIJA"

Kralja Tvrtka 19/p. Sarajevo, 71000, Bosna i Hercegovina

RF FMP: 88. knjiga I / JIB: 4201486670002 / RAK BIH: 210TEKM

20201102_210921.png
  • Facebook

A1 TV NETWORK INTERNATIONAL SL

Avenida de Galdar 56, loc. 41-42. 35100, San Bartolome de Tirajana, 

C.I.F. B76269976 / Registro Estatal de Prestadores de Servicios de Comunicación Audiovisual con número de inscripción 20180067355

Copyright © 2020 E MIRË TV - DOBRA

All Rights Reserved Terms and Conditions

Orari i punës:

E Hënë - Premte 09-23,

E Shtunë 10-23, E Diel 12-23

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now